Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران مدیرکل بهزیستی مازندران از پرداخت ماهانه ۱۵ میلیارد ریال به دانشجویان تحت پوشش بهزیستی در این استان خبر داد.

مدیرکل بهزیستی مازندران با اعلام این که هفت هزار و ۱۳۸ نفر در استان به خاطر مشکلات بینایی زیر پوشش این نهاد هستند، گفت که یکهزار و ۳۷۰ تن از این افراد معلولیت شدید بینایی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرزاد گوهردهی در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت روز جهانی عصای سفید و همچنین سلامت روان افزود که تمامی افراد نابینا و کم بینای زیر پوشش بهزیستی استان خدمات مستمر و غیر مستمر دریافت می کنند.
وی محل زندگی بیشتر معلولان بینایی زیر پوشش بهزیستی مازندران را شهرستان ساری معرفی کرد و گفت که ۹۷۰ نفر از مددجویان نابینا و کم بینای استان در ساری زندگی می کنند.

مدیرکل بهزیستی مازندران از غربالگری به عنوان یکی از راه های مطمئن پیشگیری از انواع ناتوانی ها از جمله نابینایی و کم بینایی یاد کرد و افزود: ۶۶ هزار کودک در استان در یک سال گذشته زیر پوشش غربالگری بینایی قرار گرفتند که از این تعداد یک هزار و ۴۰۰ نفر با مشکلات بینایی شناسایی و به مراکز تخصصی ارجاع شدند.

وی یکی از مشکلات معلولان بویژه نابینایان و کم بینایان در مازندران را نامناسب بودن مبلمان شهری برای تردد آنها برشمرد و گفت : اگر چه اقداماتی در سال های گذشته برای بهسازی معابر شهری باهدف تردد نابینایان انجام شد ، اما همچنان با شرایط آرمانی فاصله زیادی وجود دارد.

وی  اظهار کرد : در بحث اشتغال افراد نابینا هم در استان مشکلات اساسی در دستگاه های اجرایی وجود دارد که باید با همراهی مسئولان امر قانون جذب سه درصد از معلولان در ادارات به معنای واقعی نهادینه شود.

فرزاد گوهروهی مدیرکل بهزیستی مازندران  یکی از اقدامات این مجموعه را حمایت از افراد زیر پوشش برای ادامه تحصیل و توانمندسازی از این طریق دانست و گفت : بهزیستی مازندران ماهانه ۱۵ میلیارد ریال به دانشجویان زیر پوشش پرداخت می کند.

وی خانه دار کردن مددجویان را هم یکی از اولویت های بهزیستی برشمرد و افزود : سال گذشته کلنگ ساخت ۷۰۰ مسکن برای افراد تحت پوشش بهزیستی در مازندران به زمین زده شد.

گوهردهی ارائه خدمات مشاوره ای را هم از دیگر وظایف بهزیستی برشمرد و اظهار داشت : در ۶ ماه گذشته ۸۱ هزار و ۴۰ مورد تماس با سامانه ۱۴۸۰ بهزیستی مازندران برای دریافت خدمات مشاوره ای ثبت شد که این رقم به نسبت مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.

وی افزود: خدمات در ارتباط با مشاوره طلاق هم از سال گذشته به بهزیستی واگذار شد و با مشاوره های انجام شده، ۲۲ درصد از افرادی که در استان مازندران خواستار متارکه بودند به زندگی عادی خود برگشته و از طلاق منصرف شدند.

گوهر دهی خاطر نشان کرد: در استان مازندران ۶ هزار و ۷۰۰ نفر دچار اختلال روانی مضمن هستند که از این تعداد ۴۵۰ نفر در مراکز شبانه روزی نگهداری و خدمات دریافت می کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بهزیستی استانی اجتماعی مدیرکل بهزیستی مازندران پوشش بهزیستی سال گذشته زیر پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۸۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند

هادی بنایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر همزمان با روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج به تشریح عملکرد این نهاد در خدمت رسانی به این قشر از نیازمندان تحت حمایت پرداخت و اظهار کرد: در حال حاضر ۶ هزار و ۳۱۳ بیمار خاص و صعب العلاج تحت حمایت هستند که از خدماتی مانند کمک هزینه‌های فرانشیز، خدمات ویژه درمان و هزینه نگهداری از بیماران بستری در منزل همچنین تهیه تجهیزات پزشکی بیماران بستری، بهره مند می‌شوند.

وی با بیان اینکه این دسته از بیماران به مدت طولانی و گاهی تمام عمر بیماری و فشار روحی سنگینی را متحمل می‌شوند، ادامه داد: سال گذشته در حمایت از این بیماران نیازمند بالغ بر ۲۰ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان پرداخت شده و به طور خاص برای تأمین و اهدای ۲۰ دستگاه اکسیژن ساز به مددجویان بیمار نیز اعتباری به ارزش ۴۶۰ میلیون تومان پرداخت شده است.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان اصفهان با اشاره به بهره مندی این بیماران از خدمات صندوق بیماران خاص و صعب العلاج، افزود: سال گذشته بیماران تحت حمایت به این صندوق معرفی و از خدماتی که بیمه پایه و تکمیلی پوشش نمی‌دهد به مبلغ ۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بهره مند شدند.

وی به اقدامات صورت گرفته برای کاهش بخشی از آلام این نیازمندان بیمار اشاره کرد و گفت: به جز ظرفیت‌هایی که دولت در سازمان‌های بیمه گر برای کمک به این بیماران گذاشته است، این نهاد به همراه شورای عالی بیمه، فرانشیز بستری مددجویان کمیته امداد را با نظام ارجاع رایگان و خدمات دارو، لوازم مصرفی سهم بیمار را در مراکز دولتی برای کلیه افراد تحت حمایت در تعهدات سازمان بیمه سلامت لحاظ کرده است همچنین این گروه از نیازمندان از مزایای وام کارگشایی امداد تا ۵۰ میلیون تومان نیز مطابق ضوابط بهره مند می‌شوند.

کد خبر 6099369

دیگر خبرها

  • بهزیستی آسیب‌های اجتماعی نوظهور را شناسایی کند‌
  • بهزیستی باید آسیب‌های نوظهور و پررنگ را شناسایی کند
  • رویکرد اصلی دولت حل قاعده‌مند مسئله حقوق و دستمزد است
  • پرداخت ۸۵ میلیارد ریال تسهیلات مسکن به مددجویان بهزیستی خواف
  • بینا شدن افراد مبتلا به نابینایی ارثی با ژن‌درمانی «کریسپر»
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  •  ۷۰۰ خانواده دارای فرزندان چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک