Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برنامه‌های اولویت دار دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی را اعلام کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا خانکه سرپرست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، «معرفی و توسعه» دانشگاه علوم بهزیستی را از برنامه‌های اولویت دارد اعلام کرد و گفت: دانشگاه علوم بهزیستی متفاوت است و ماموریت متفاوتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این دانشگاه سطح سوم خدمات سلامت یعنی توانبخشی که بسیار با اهمیت است را ارائه می‌دهد.

وی افزود: جامعه ما به سرعت درحال پیرشدن است و از طرفی، ما حوادث و سوانح متعددی مثل حوادث ترافیکی داریم که معلولیت‌های مختلفی را به جامعه تحمیل می‌کند، و همچنین بیماری‌های مزمن، سکته‌های مغزی و مشکلات قلبی و ابتلا‌های مختلف، سبب شده که نیاز به خدمات تعریف شده بعد از دوره حاد را داشته باشیم.

سرپرست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: ماموریت دیگر دانشگاه در حوزه سلامت اجتماعی است که حلقه مفقوده در نظام سلامت محسوب می‌شود، چون شواهد زیادی نشان می‌دهد که بیش از ۷۵ درصد سلامت وابسته به عواملی خارج از نظام سلامت است، بنابراین عوامل اجتماعی سلامت خیلی مهم بوده و دانشگاه علوم بهزیستی این بضاعت را دارد که در حوزه اجتماعی مطالعاتی را انجام دهد و شواهد علمی تولید کند و قسمت مغفول مانده سلامت را پوشش بدهد.

وی ادامه داد: ما در بحران شیوع ویروس کووید ۱۹ هم می‌بینیم که حجم زیادی از سلامت، تبعیت مردم از توصیه‌های بهداشتی و درمانی در خارج از نظام سلامت است که تحت تاثیر عوامل فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، باور‌ها و سرمایه‌های اجتماعی است لذا در این حوزه نیز دانشگاه علوم بهزیستی می‌تواند متولی باشد.

خانکه، «توسعه مراکز پزشکی و توانبخشی تحت پوشش دانشگاه» و ارتباط فعال خدمات توانبخشی با خدمات جامع سلامت را از دیگر برنامه‌های خود عنوان کرد و اظهار داشت: با توسعه مراکز پزشکی و توانبخشی و ادغام خدمات توانبخشی در زنجیره خدمات نظام سلامت، تعریف و تدوین استانداردها، دستورالعمل‌ها و گایدلاین‌های مرتبط، امیدوارم بتوانیم زنجیره خدمت توانبخشی در سطح کشور تعریف کنیم.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم بهزیستی، یک دانشگاه منحصربفرد است که بیشترین دانشجویان آن در مقاطع تحصیلات تکمیلی اشتغال دارند، گفت: وجود بیش از ۶۰ درصد دانشجویان در مقاطع ارشد و دکتری، ظرفیت بسیار بالایی است و ما باید متخصصان در رشته‌های بین رشته‌ای مورد نیاز جامعه و در راستای اهداف دانشگاه‌های نسل سوم که کارآفرینی و تولید ثروت است را تربیت کنیم.

سرپرست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: بنا به دستور و سیاست وزارت بهداشت، ما باید با وزارت علوم در ارتباط باشیم، ما تنها دانشگاهی هستیم که تعدادی از دانشجویان در رشته‌های وزارت علوم در دانشگاه ما در حال تحصیل هستند و بنوعی با وزارت علوم در حال ارتباط هستیم و می‌توانیم یک الگوی موفق برای ارتباط دو وزارتخانه بهداشت و علوم باشیم.

وی اظهار داشت: توسعه و اتمام عملیات اجرایی پروژه‌های نیمه تمام دانشگاه مانند بیمارستان‌های ایثار، یافت آباد و اخوان و مشارکت آحاد دانشگاه در زمینه توسعه دانشگاه و تربیت و معرفی مدیران جوان برای احراز پست‌های مدیریتی و تقویت بدنه مدیریتی دانشگاه، از دیگر برنامه‌های دانشگاه است.

خانکه از دیگر اولویت‌های دانشگاه را «تسهیل فرآیند تحصیل و فارغ التحصیلی» دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری که بواسطه شیوع کرونا، پایان نامه‌ها و رساله هایشان متوقف شده و نتوانستند کارشان را انجام بدهند و دانشجویان کارشناسی که کارورزی و واحد‌های عملی شان متوقف شده و نیاز به رسیدگی دارد ذکر کرد.

وی با اشاره به علاقه خود نسبت به ارتباط مداوم با بدنه دانشجویی دانشگاه، گفت: ما در کنار دانشجویان هستیم، آنان فرزندان ما هستند و فراق دانشجویان ما را هم رنج می‌دهد. دانشگاه بدون حضور دانشجو هویت و معنی ندارد، بنابر این باید ارتباطمان را با دانشجویان حفظ کنیم و در کنارشان باشیم.

سرپرست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی افزود: ماموریتی که به حوزه دانشجویی سپردم، ارتباط دائم با دانشجویان و پیگیری دغدغه هایشان است. حوزه آموزش هم همینطور، باید به دانشجویان کمک کنیم تا این دوره بحرانی که هم ناشی از شیوع کروناست و هم ناشی از تحریم ظالمانه ابرقدرت هاست، به امید خدا طی شود.

وی توسعه حوزه پژوهش را از دیگر اولویت‌های دانشگاه خواند و گفت: امیدوارم بتوانیم در رتبه‌های پژوهشی و در حوزه فناوری، به جایگاه اصلی خودمان دست پیدا کنیم، کمیته تحقیقات دانشجویی از اولویت‌های بنده است.

خانکه در پایان خاطرنشان کرد: خدمات رفاهی کارکنان و دانشجویان از اولویت‌ها است، برغم اینکه وضع مالی دانشگاه خوب نیست، اما با ارتباطاتی که با بدنه وزارت بهداشت برقرار کردیم، کمک می‌کنند تا در این مقطع زمانی بسیار سخت کرونا، پرداخت‌ها چه در حوزه دانشجویی، چه کارمندی و چه حوزه اساتید، به موقع صورت گیرد تا همکاران در این شرایط سخت اقتصادی، دغدغه حقوق و مزایای خود را نداشته باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم بهزیستی وزارت علوم وزارت بهداشت سرپرست دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نظام سلامت اولویت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۷۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی دبیر برگزاری طرح حامیم گفت:سهمیه آذربایجان شرقی برای این طرح ۳۷۰ نفر بود اما با استقبال خوب دانشجویان و نام نویسی بیش از ۹۰۰ نفر برای شرکت در طرح حامیم توانستیم ۴۱۰ نفر را بپذیریم.

حجت الاسلام خیری هدف از برگزاری این دوره آموزشی را تقویت بنیه فکری دانشجویان، انس و الفت هر چه بیشتر دانشجویان و اساتید برای تبادل اطلاعات فرهنگی و راهکار‌های تعمیم مناسب آنها، امیدآفرینی و ایجاد روحیه شور و نشاط و طراوت بیشتر میان دانشجویان اعلام کرد و گفت: بنا داریم با اجرای این طرح فعالان فرهنگی دانشگاه به صورت میدانی در عرصه‌های مختلف دانشگاه حضور یافته و با شناسایی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشگاهیان نیرو‌های توانمند دانشگاه علوم پزشکی تبریز را به همگان معرفی می کنیم تا زمینه شبکه سازی بزرگ برای ارتباط دانشجویان با یکدیگر و گسترش دامنه شناسایی دیگر دانشگاهیان توانمند هم فراهم شود.

وی گفت: این دوره آموزشی ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز است و در ۳ قسمت حضوری با ۸ جلسه آموزشی و با حضور اساتید مجربی از تهران در حوزه‌های مختلف و قسمت مجازی مربوط به ارزیابی دانشجویان و اردوی تفکیکی ویژه دانشجویان دختر و پسر شرکت کننده برگزار خواهد شد.

نقی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم در افتتاح دوره آموزشی طرح حامیم با تاکید بر مثبت نگری و تاثیر آن در پیشبرد همه امور با تکیه بر انرژی و توانایی‌های فردی گفت: این نگرش در میان دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی تبریز جاری و ساری است و به یقین همین دانشجویان توانمند در ارتقای سلامت آتی جامعه نقش آفرین خواهند بود همچنان که صعود صد پله‌ای دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نظام رتبه بندی ۲۰۲۴ تایمز هم موید این مهم است.

دیگر خبرها

  • اعزام دانشجویان پاکستانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به بازی دراز
  • آغاز طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز
  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • بخش زیادی از ۳۰ میلیون گیمر دانشجو هستند
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم